Tweede kleuter  - De Kleine Boomgaard

Tweede kleuter - De Kleine Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e kleuterklas.

THEMA: CARNAVAL

MededelingenPosted by Juf Eveline Tue, January 30, 2018 18:57:33
We hebben het thema van heks Platvoetje afgerond en we begonnen op maandag met het thema 'carnaval'. In de kring bekeken we verschillende maskers, verkleedkledij, confetti en slingers. Daarna gingen we aan het werk in de werkhoek om onze eigen masker te maken. Eerst schilderen we een kartonnen bord in allerlei kleuren. Als dit droog is dan zullen we de masker versieren. Onze winkel in de klas is een winkel met verkleedkledij geworden. De kinderen die in de poppenhoek spelen, kunnen maskers, kledij en hoedjes gaan kopen. Die kunnen ze dan aan trekken tijdens het spelen.