Tweede kleuter  - De Kleine Boomgaard

Tweede kleuter - De Kleine Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e kleuterklas.

PROJECT: AFVAL

MededelingenPosted by Juf Eveline Thu, March 15, 2018 22:47:55
We begonnen onze week op dinsdag. In de kring vertellen we over het weekend en maken we al eens een grapje. Daarna gaan we het werk. We herhalen enkele spelletjes over ons project 'afval'. De kleuters van de 2de kleuterklas kunnen aan de werktafel zelfstandig enkele telspelletjes spelen. De kleuters van de 1ste kleuterklas kunnen samen met de juf het sorteren van afval nog eens overdoen. Het spel over grondstoffen wordt ook herhaald en het lukte deze keer al veel beter. Met onze wekelijkse zwembeurt ronden we onze week af. Volgende week beginnen we het thema: pasen. Want onze paasmand moet klaar zijn zodat de paashaas ze kan vullen.