Derde kleuter - De Kleine Boomgaard

Derde kleuter - De Kleine Boomgaard

Een beetje uitleg over deze blog

Op de website ( basisschoolkuurne.be) kan je alles vinden omtrent De Boomgaardschool te Kuurne.
Per klasje hebben wij echter ook onze eigen blog waar we allerhande nieuwtjes en weetjes zullen posten die we aan de buitenwereld te vertellen hebben.
Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 3e kleuterklas.

Afgestudeerden!!!!

Foto'sPosted by Juf Lien Sat, June 30, 2018 14:44:55
Vrijdag kregen we onze diploma van het kleuteronderwijs van onze directeur!!! Ook meester Stijn gaf ons een diploma, van het beginnend zwemmen! Voor we starten als leerling, mogen we eerst genieten van een leuke zomervakantie... Prettige vakantie, allemaal!!!


Hiep hiep hoera!

Foto'sPosted by Juf Lien Wed, June 27, 2018 19:04:52
Deze week vierden we alvast de verjaardag van Alpha... Maar eigenlijk is hij pas in de zomervakantie jarig. We wensen hem hier alvast een leuke verjaardag toe! Hij blies de kaarsjes uit als een echte Spider-Man.


Nog wat meer Rollebolle...

Foto'sPosted by Juf Lien Mon, June 25, 2018 21:52:57
Heeft u uw kapoen niet gevonden op onze blog, kijk dan zeker eens bij juf Eveline... Want sommigen zaten in het groepje bij haar. Groetjes

Rollebolle!!!

Foto'sPosted by Juf Lien Mon, June 25, 2018 21:41:09
Een namiddag vol sporten! Meer foto's op de blog van de nelly en cezar klas, want we hebben met hen gesport!!!


FINALE!!!!

Foto'sPosted by Juf Lien Thu, June 21, 2018 19:38:37
Vandaag was het eindelijk zover! De finalewedstrijd tussen de leerkrachten en de winnaars van de leerlingenvoetbal. En daar ook onze Rode Duivels zich volledig geven op het WK, kwamen ook wij supporteren voor... de leerkrachten!!!! Samen met de kindjes van juf Eveline maakten wij een erehaag, waar alle spelers doorheen mochten lopen. De jongsten mochten het vemd op met de spelers. Wanneer de match begon, hebnen we luidkeels geroepen voor alle juffen en meesters, maar het meeste voor onze sportmeester Stijn... 😉


Laatste bibbezoek van dit schooljaar

Foto'sPosted by Juf Lien Tue, June 19, 2018 13:04:38
De laatste keer naar de bib... Alle boekjes afgeven en nog eens naar een verhaaltje luisteren! Op weg çaar school, kwamen we twee paardjes tegen en natuurlijk zijn we eens dichterbij geweest.smiley

Go, go, go België!!!

Foto'sPosted by Juf Lien Tue, June 19, 2018 13:00:59
Maandag de start van onze Rode Duivels in Rusland... Ook wij zijn ermee bezig!!! Iedereen kreeg de Belgische kleuren op zijn wangen. We bespraken onze vlag even en mogen deze in de knutselhoek nakleuren... Onze juf maakte ook twee affiches, om in twee groepen deze te versieren. De meisjes vs de jongens... de resultaten kun je aan onze vensters bewonderen, maar ook hier op de foto. We leerden ook dat onze woorden uit letters bestaan. Met schelpjes mochten we de letters aanduiden... zoals je Joyca ziet doen op de 'believer'-vlag die ze meehad!

Puzzelen om stempels te verzamelen...

Foto'sPosted by Juf Lien Wed, June 13, 2018 18:38:49
Deze week mogen we in de puzzelhoek puzzelen om stempels te verzamelen! Juf bracht enkele verknipte foto's mee, in het thema boerderij. Deze mogen wij proberen terug tot de juiste prent te brengen en wanneer dit lukt, krijgen we de stempel op onze verzamelkaart. Wie een volle kaart heeft, kan deze volgende week maandag inruilen voor een verrassing!!!


Next »