Derde kleuter - De Kleine Boomgaard

Afgestudeerden!!!!Foto's

Posted by Juf Lien Sat, June 30, 2018 14:44:55

Vrijdag kregen we onze diploma van het kleuteronderwijs van onze directeur!!! Ook meester Stijn gaf ons een diploma, van het beginnend zwemmen! Voor we starten als leerling, mogen we eerst genieten van een leuke zomervakantie... Prettige vakantie, allemaal!!!

Hiep hiep hoera! Foto's

Posted by Juf Lien Wed, June 27, 2018 19:04:52

Deze week vierden we alvast de verjaardag van Alpha... Maar eigenlijk is hij pas in de zomervakantie jarig. We wensen hem hier alvast een leuke verjaardag toe! Hij blies de kaarsjes uit als een echte Spider-Man.
Blog image

Nog wat meer Rollebolle...Foto's

Posted by Juf Lien Mon, June 25, 2018 21:52:57

Heeft u uw kapoen niet gevonden op onze blog, kijk dan zeker eens bij juf Eveline... Want sommigen zaten in het groepje bij haar. Groetjes

Rollebolle!!!Foto's

Posted by Juf Lien Mon, June 25, 2018 21:41:09

Een namiddag vol sporten! Meer foto's op de blog van de nelly en cezar klas, want we hebben met hen gesport!!!

FINALE!!!!Foto's

Posted by Juf Lien Thu, June 21, 2018 19:38:37

Vandaag was het eindelijk zover! De finalewedstrijd tussen de leerkrachten en de winnaars van de leerlingenvoetbal. En daar ook onze Rode Duivels zich volledig geven op het WK, kwamen ook wij supporteren voor... de leerkrachten!!!! Samen met de kindjes van juf Eveline maakten wij een erehaag, waar alle spelers doorheen mochten lopen. De jongsten mochten het vemd op met de spelers. Wanneer de match begon, hebnen we luidkeels geroepen voor alle juffen en meesters, maar het meeste voor onze sportmeester Stijn... 😉

Laatste bibbezoek van dit schooljaarFoto's

Posted by Juf Lien Tue, June 19, 2018 13:04:38

De laatste keer naar de bib... Alle boekjes afgeven en nog eens naar een verhaaltje luisteren! Op weg çaar school, kwamen we twee paardjes tegen en natuurlijk zijn we eens dichterbij geweest.smiley

Go, go, go België!!!Foto's

Posted by Juf Lien Tue, June 19, 2018 13:00:59

Maandag de start van onze Rode Duivels in Rusland... Ook wij zijn ermee bezig!!! Iedereen kreeg de Belgische kleuren op zijn wangen. We bespraken onze vlag even en mogen deze in de knutselhoek nakleuren... Onze juf maakte ook twee affiches, om in twee groepen deze te versieren. De meisjes vs de jongens... de resultaten kun je aan onze vensters bewonderen, maar ook hier op de foto. We leerden ook dat onze woorden uit letters bestaan. Met schelpjes mochten we de letters aanduiden... zoals je Joyca ziet doen op de 'believer'-vlag die ze meehad!

Schoolreis BellewaardeUitstappen

Posted by Juf Lien Thu, June 14, 2018 15:44:07

Vandaag onze lang verwachtte schoolreis naar... Bellewaarde!!! Superleuk, veel gedaan, gelopen, gelachen om uiteindelijk in slaap te vallen op de terugreis... Het was plezant!