Eerste leerjaar - De Grote Boomgaard

TurnenVaria

Posted by Juf Nancy Thu, September 13, 2018 13:46:27

Deze week hadden we voor het eerst turnles. Omdat het Sportpark was afgehuurd, moesten we voor 1 keer op school blijven. Ook leuk natuurlijk !

FlaterVaria

Posted by Juf Nancy Thu, September 13, 2018 08:42:09

Flater
Haast-je-rep-je
uit je bed,
dag ma,
dag pa,
melk met chocola
vlug m'n jas,
boekentas,
en naar de klas
snel,
de bel,
opzij, opzij,
en in de rij
maar oei,
wat nu gedaan ?
ik heb nog mijn pyjama aan !

Dit is ons 1e gedicht. Af en toe leren we iets uit het hoofd, zo trainen we ons brein.

1e werkdagVaria

Posted by Juf Nancy Tue, September 04, 2018 14:42:02

Vandaag begonnen we met het echte leren. Vanaf nu leren we lezen, schrijven en rekenen.

Ook godsdienst en turnen stonden vandaag op onze agenda. Juf nam enkele kiekjes voor onze blog.

Klaar voor de startVaria

Posted by Juf Nancy Mon, September 03, 2018 13:00:48

Iedereen stond vanmorgen te popelen om aan het nieuwe schooljaar te beginnen. 2 maanden vakantie zijn natuurlijk zo voorbij en dan is het tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. De dag zit eivol met een ontbijt, de opening van de nieuwe verkeersdrempel, een rondleiding, een kennismaking met de buddyklas en het grote vriendschapsspel. Vandaag gelukkig nog geen huiswerk en goed weer om nog volop te genieten van de laatste zomerdagen.

VoetbaltornooiVaria

Posted by Juf Nancy Fri, June 22, 2018 08:21:03

Gisteren vond de jaarlijkse voetbalfinale plaats tussen het team van de leerkrachten en het beste leerlingenteam. Zoals meestal wonnen de leerkrachten. Niettemin was het een spannende wedstrijd met puike prestaties van keeper Diego, verdediger Ziva en aanvaller Anas. De andere leerlingen moedigden beide teams aan in hun tricolore outfits. Want uiteraard supporteren we morgen weer met zijn allen voor onze Rode Duivels !

Schoolfeest : foto'sFoto's

Posted by Juf Nancy Fri, June 15, 2018 12:19:44

SchoolfeestVaria

Posted by Juf Nancy Fri, June 15, 2018 09:02:32

Zaterdag vierden we ons jaarlijks Schoolfeest. De zon kwam er gelukkig niet helemaal door, want het was zo al warm genoeg in onze verkleedkleren. De hele klas nam samen met het 2e leerjaar deel aan de Olifantenmars, het Berenlied en de Kabouterdans. Na en voor de optredens kon je deelnemen aan allerlei spelletjes. Er was heel wat volk opgedaagd om samen met ons te genieten in onze Boomgaard ! Iedereen vond het een heel geslaagd feest. De talrijke foto's zijn te bewonderen op facebook. Hier ook nog een selectie.

Nog meer foto'sUitstappen

Posted by Juf Nancy Thu, June 14, 2018 08:04:37