Eerste leerjaar - De Grote Boomgaard

Over deze blog

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 1e leerjaar.

VariaPosted by Juf Nancy Fri, November 24, 2017 10:13:36
Volgende week starten we in de lagere school met een nieuw project. 2 keer per week kunnen geïnteresseerde leerlingen in de grote middagpauze terecht bij een juf/meester die ze vermaakt met een activiteit. De activiteiten worden af en toe veranderd zodat elk
kind wel iets vindt dat hij of zij graag wil beoefenen. De eerste week is er een damtoernooi en een stripverhalenkoffer. Verder staat er ook een ropeskippingkoffer, tekenkoffer, breinkoffer, schaaktoernooi, yogasessie, muziekmiddag, dansmarathon op het programma. Leuk initiatief om de leerlingen op een aangename en vernieuwende manier te boeien en uit te dagen in hun leerontwikkeling.