Eerste leerjaar - De Grote Boomgaard

Over deze blog

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 1e leerjaar.

Voorleesweek

WerkjesPosted by Juf Nancy Fri, December 01, 2017 09:16:20
Deze week stond in het teken van lezen. Voor het eerst ging over de middag de stripverhalenkoffer open voor alle leerlingen die liever in hun middagpauze met hun neus in de stripverhalen zaten. De buddyklas kwam ook elke dag voorlezen, wat heel leuk was. In de huiswerkjes zat er steeds een leesoefening en in de klas werd er vooral geprobeerd om meer tempo in het lezen te krijgen. Volgende week staan Sint en Piet centraal en wordt de klas versierd voor de eindejaarsfeesten.