Eerste leerjaar - De Grote Boomgaard

Over deze blog

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 1e leerjaar.

Project : Stripverhalen

WerkjesPosted by Juf Nancy Fri, January 26, 2018 08:34:22
We hadden een projectweek over stripverhalen. Voor onze klas is Jommeke een ideale hoofdfiguur. Hij is altijd avontuurlijk en grappig en de tekst is niet zo moeilijk als sommige andere strips. In de klas werkten we aan een bundel over Jommeke. Op het smartbord lazen we samen 'Anatool op school'. Op het forum vrijdag zingen we vooral. Misschien kom je ook wel enkele stripfiguren tegen ?