Eerste leerjaar - De Grote Boomgaard

Over deze blog

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 1e leerjaar.

Forum : Stripverhalen

UitstappenPosted by Juf Nancy Mon, January 29, 2018 12:13:18
Vrijdag was er ons laatste forum voor dit schooljaar. De titel was 'Stripverhalen'. Natuurlijk ligt zo'n onderwerp iedereen. Het werd dan ook een ludieke bedoening met interactie van het publiek. De leerlingen lieten alles zien en horen wat ze in het project hadden geleerd. Uiteraard doen we ook verder met de stripkoffer in mijn klas elke maandag na het eten. Telkens kunnen diegenen die zin hebben, komen lezen in de avonturen van Jommeke, Kiekeboe, K3, Suske en Wiske, Astérix, Kuifje, Quick en Flupke, Robbedoes, ...