Eerste leerjaar - De Grote Boomgaard

Over deze blog

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 1e leerjaar.

Deze week

UitstappenPosted by Juf Nancy Thu, September 27, 2018 12:23:22
Het was een drukke week. We werkten deze week voor het eerst in groepen. Twee teams moesten om ter meest rijmwoorden bijeen zoeken. In de Franse les leerden we een lied met een dans. Daar hadden we een partner voor nodig. Op woensdag gingen veel leerlingen mee naar de loopcross in het Sportpark. Deelnemen is veel belangrijker dan winnen. Daarom een dikke duim voor alle lopers. In onze klas haalde Mohamed de 2e plaats. De klas gaf iedereen, en Mohamed in het bijzonder, een groot applaus. Tenslotte leerden we deze week ook werken op de klasmaquette. Zo kunnen we later goed kaarten en plattegronden lezen. Zelfs in tijden van GPS toch nog altijd een nuttige vaardigheid.