Eerste leerjaar - De Grote Boomgaard

Over deze blog

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 1e leerjaar.

Sint en Piet

VariaPosted by Juf Nancy Thu, November 29, 2018 12:11:52
We zitten ondertussen in de donkerste periode van het schooljaar. Gelukkig is het in onze warme klas reuzegezellig. We hebben zelfs erg veel werk om alles tijdig klaar te krijgen. Eerst knutselden we voor de Quizza-avond, dan voor Sint en Piet, maar ook a mama's eindejaarstafel helpen we mooi aankleden. Als Sint op bezoek is geweest, beginnen we de klas te versieren voor het Kerstfeest. Onze nieuwjaarsbrief zijn we uit ons hoofd aan het leren. Pff, in de vakantie wordt het uitrusten, hoor !