Eerste leerjaar - De Grote Boomgaard

Over deze blog

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 1e leerjaar.

K3-L1

UitstappenPosted by Juf Nancy Tue, May 08, 2018 12:38:12
Gisteren kwamen de kleuters van juf Lien op visite in de klas waar ze volgend jaar het 1e leerjaar zullen volgen. Een hele belevenis uiteraard ! Ze kregen een rondleiding en uitleg over de werking. Ze maakten ook kennis met het smartbord. Volgende week komen ze terug voor een instaplesje taal en schrijven. In juni volgt het laatste lesmoment.