Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

Griezelen maar...

Foto'sPosted by Juf Davinia Fri, November 10, 2017 08:30:04
De vrijdag voor de vakantie kwamen een aantal kinderen griezelig verkleed naar school. Zo zaten we in de klas met een aantal heksen, zombies, skeletten,enz.
In de namiddag kregen de kinderen dan de kans om tussen drie films te kiezen in verband met Halloween. De meeste kinderen uit onze klas kozen voor 'Casper' of 'Caspers spookkasteel'.