Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Een beetje uitleg over deze blog

Op de website ( basisschoolkuurne.be) kan je alles vinden omtrent De Boomgaardschool te Kuurne.
Per klasje hebben wij echter ook onze eigen blog waar we allerhande nieuwtjes en weetjes zullen posten die we aan de buitenwereld te vertellen hebben.
Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

Aan de slag met behangerslijm

VariaPosted by Juf Davinia Fri, November 17, 2017 08:36:48
Dinsdagvoormiddag trokken we samen met het eerste en derde leerjaar richting de Kubox om een voorstelling te bekijken van kleinkunstzanger 'Jan De Smet'. De toneelvoorstelling was helemaal anders dan de vorige jaren. Er werd heel wat gezongen en bewogen met allerlei muziekinstrumenten. Heel wat instrumenten waren voor ons onbekend, maar toch wel leuk om eens kennis mee te maken.
In de knutselles werkten we rond Sint en Piet. We knutselden een Pietje. Het lijfje hebben we al. Ook het hoofdje hebben we gemaakt met krantenpapier en behangerslijm. Hier was toch wel meer werk aan dan we dachten.
We zijn nog lang niet klaar. Volgende week werken we hier aan verder. De armpjes en de beentjes moeten nog worden gemaakt en natuurlijk moet hij ook nog oogjes, een neus, een mond, een muts en dergelijke krijgen.
We zijn al benieuwd naar het resultaat!