Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

Pasta-avond

WerkjesPosted by Juf Davinia Fri, November 24, 2017 09:51:57
Naar aanleiding van de pasta-avond maakten we kennis met het land Italië. We somden op waar wij aan dachten wanneer we het woord 'Italië' horen. We kwamen al snel tot de woorden: wijn, spaghetti, de vlag, groen, wit en rood, enz.
We zochten natuurlijk ook op waar het land Italië ligt en welke speciale vorm dit land heeft.
Daarna gingen we aan de slag. We werden in groepjes ingedeeld. Per groep was er een verantwoordelijke die alles in goede banen moest leiden. We maakten verschillende mooie werkjes die je vrijdagavond kan bewonderen in de refter.
Hier kan je alvast enkele foto's zien.