Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

Die gekke juffrouw Boggemog

MededelingenPosted by Juf Davinia Fri, January 19, 2018 08:35:24
Deze week werkten we verder rond het thema 'de kalender'. Aansluitend hierbij leerden we een gedicht over de gekke juffrouw Boggemog. Hieraan is er een taak verbonden. De kinderen kregen de opdracht om per twee het gedicht op een originele manier naar voren te brengen. Volgende week krijgen ze nog de tijd om hier aan te oefenen. De week van 29 januari is het dan zover. Elke dag komen er een paar groepjes aan bod. Hoe ze het naar voren brengen is om het even, ze mogen ook allerlei attributen hiervoor mee brengen. Ik ben alvast benieuwd naar het resultaat!

Volgende week start in de lagere school de projectweek rond 'strips'. De kinderen mogen ook allerlei strips mee brengen naar de klas. Vrijdagnamiddag is het forum. Iedereen is welkom!