Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

Toetsen

MededelingenPosted by Juf Davinia Fri, February 02, 2018 09:28:43
Deze week stonden er naar aanleiding van het rapport en oudercontact volgende week donderdag heel wat toetsen op het programma. De kinderen zetten allemaal hun beste beentje voor. De ene toets was natuurlijk wat gemakkelijker dan de andere.
We kregen deze week ook een leuke knutselopdracht. We zullen hier wel nog heel wat werk aan hebben. Per twee maken we een dubbelkop rond het thema 'Carnaval'.
Hiervoor zal heel wat inspiratie en fantasie nodig zijn!

Mededeling: De kinderen mogen vrijdag verkleed naar school komen!