Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

Tangram

MededelingenPosted by Juf Davinia Fri, March 23, 2018 09:01:19
Pasen komt steeds dichterbij. Dit is ook in onze klas te merken. In de muzische les donderdagnamiddag kregen we een ei verdeeld in verschillende stukken. Dit mochten we versieren naar eigen keuze. Nadien werden de stukjes uitgeknipt en moesten de kinderen een uitgekozen tangram hiermee maken.
Dit was echter niet altijd zo gemakkelijk als gedacht. Sommige kinderen hielden de verschillende stukjes bij om thuis nog wat verder te 'puzzelen'.
Vrijdag bekeken we ook al enkele toneelstukjes in verband met 'ziek zijn'. Maandag doen we hiermee verder.
In de namiddag kwam het derde leerjaar bij ons en werkten we in groepjes. Zo werden er dingen gebouwd, werd er gekookt, geknutseld,enz.