Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

Sportdag

UitstappenPosted by Juf Jessie Fri, April 27, 2018 09:39:28
Donderdag was het een heel sportieve dag! Met de lagere school trokken we richting de Warande in Heule. De eerste graad, namelijk het eerste en tweede leerjaar werden in drie groepen verdeeld. Deze groepen werden bij iedere activiteit dan nog eens onderverdeeld in twee groepen die tegen elkaar moesten 'strijden'. Er was klompen lopen, in de zak springen, een zo hoog mogelijke toren bouwen, een bal door één van de gaatjes proberen gooien, enz.
Daarna stonden er nog drie grote activiteiten op het programma, namelijk een dansles, het proberen omvergooien van twee kubussen met een grote gummibal en allerlei tikspelletjes met een supergrote bal.
Het vele sporten zorgde voor heel wat hongerige maagjes. Na het opeten van onze picknick konden de kinderen zich nog wat uitleven op het grote domein.
Het was een leuke dag en de weergoden waren ons gelukkig goed gezind geweest!