Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

Techniekmobiel

Foto'sPosted by Juf Davinia Thu, March 01, 2018 16:26:18
Vorige week stond de techniekmobiel op ons domein. Vrijdagnamiddag was het dan ook ideaal om deze eens van naderbij te bekijken. We namen heel wat spulletjes mee naar onze klas en gingen aan het werk.
We bouwden allerlei grote constructies in de gang, gingen aan de slag met Knexx, Lego, Clics,...
Daarnaast bouwden we zelf ons eigen huisje met echt cement en een truweel. Iedereen vond dit superleuk om te doen! Het ene huisje was wel wat stabieler dan het andere. Ook waren er sommige groepjes die eventjes uit het oog verloren waren dat huizen ook wel deuren en ramen hebben smiley.
Iedereen was dolenthousiast. We hebben heel wat bijgeleerd door te experimenteren en zelf op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen. De juf heeft wel ons hier en daar bijgestuurd, maar het meeste moesten we zelf doen en uitzoeken.
Een geslaagde en leerrijke namiddag!