Tweede leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 2e leerjaar.

Toneeltje

MededelingenPosted by Juf Davinia Fri, March 16, 2018 08:37:22
Deze week was het een korte week, maandag was het pedagogische studiedag.
De kinderen kregen deze week de opdracht om een toneeltje naar voren te brengen rond het thema 'ziek zijn'. Hiervoor mogen ze volgende week allerlei spulletjes meebrengen zoals een dokterstas, doktersspulletjes, kleren, een deken,... Dit is afhankelijk van welk soort toneeltje ze spelen.
De kinderen hebben alles zelf in elkaar gestoken, mochten kiezen met wie ze samenwerken,... We zijn al heel benieuwd naar het resultaat!