Derde leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 3e leerjaar.

Stripproject

MededelingenPosted by Juf Jessie Fri, January 26, 2018 08:21:23

Deze week hebben we over de ganse lagere school rond hetzelfde thema gewerkt: STRIPS!
Maandagnamiddag zijn de kinderen van het eerste, tweede en derde leerjaar op een activiteitencarrousel gestapt. Ze werden in verschillende groepen verdeeld en werkten 3 verschillende activiteiten af. Na afloop hadden ze verschillende technieken gebruikt, gewerkt met verschillende materialen en was de namiddag zeer geslaagd!
Tijdens de andere lessen rond strips hebben we de strip en zijn verschillende facetten (tekstballonnen, tekeningen, gelaatsuitdrukkingen, enz...) wat van dichterbij bekeken.

Afbeeldingsresultaat voor stripfiguur
Vorige week vrijdag gingen de eerste brieven voor de boerderijklassen mee en de brief voor de koekjesverkoop. Ik ben dan ook al heel er trots dat er in onze klas al heel wat kinderen bezig zijn om deze lekkere koekjes te gaan verkopen! Doe zo verder!!!