Derde leerjaar - De Grote Boomgaard

Derde leerjaar - De Grote Boomgaard

Een beetje uitleg over deze blog

Op de website ( basisschoolkuurne.be) kan je alles vinden omtrent De Boomgaardschool te Kuurne.
Per klasje hebben wij echter ook onze eigen blog waar we allerhande nieuwtjes en weetjes zullen posten die we aan de buitenwereld te vertellen hebben.
Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 3e leerjaar.

Onze super robot!

MededelingenPosted by Juf Jessie Fri, February 02, 2018 07:01:33
Maandagnamiddag hebben we met het derde en het vierde leerjaar gewerkt aan onze eigen superrobot! Een week geleden maakten we een ruwe schets van hoe onze robot er zou moeten uitzien. Sommige robots hebben gewoon 2 benen, anderen verplaatsen zich op een wieletje. Ook de gezichten van de robots verschillen van iedereen. Deze week konden we onze robot afwerken met verschillende materialen. De ene kreeg een kleurtje met stift, de andere met verf. Daarna kregen we allerlei materialen ter beschikking om onze robot volledig naar onze eigen fantasie af te werken. Hiervoor werden kurken, macaroni, rietjes en nog zoveel andere materialen gebruikt. En eerlijk gezegd....de resultaten mogen er zeker en vast zijn!! Kijk zelf maar even mee!