Vierde leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 4e leerjaar.

Over konuikens en pingkatten...

Foto'sPosted by Meester Tom Wed, October 18, 2017 14:44:05
Ook tijdens de toetsenweek is wat ontspanning en humor in de klas verplicht!
Vandaag werkten we een korte spreekoefening af over erg speciale dieren, zoals konuikens. We kwamen gisteren al in de les te weten dat zo'n konuiken onder de grond leeft en hyena's en mensen eet!
Aan de wetenschappers van de klas om vandaag hun ontdekking voor te stellen. Hoe heet het dier dat ze ontdekt hebben? Hoe groot wordt het? Hoe heten de jongen? Waar woont het? Wat eet het? Hoe ziet het eruit?
Onze kennis over de pingkat, de walaap, de poeping, de walraap, de katping... werd helemaal bijgespijkerd!