Vierde leerjaar - De Grote Boomgaard

Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 4e leerjaar.

Foto'sPosted by Meester Tom Fri, January 26, 2018 16:31:53
Deze namiddag zetten alle kinderen van de school hun beste beentje voor op het forum.
Het vierde leerjaar danste eerst alle zenuwen weg in de boekendans.
Emely, Karim en Jedi vertelden hoe we deze week onomatopee├źn geknutseld hebben en in de dramales 'levende schilderijen' (tableau vivant) maakten.
De andere kinderen demonstreerden wat een tableau vivant eigenlijk is en hoe onomatopee├źn uit stripverhalen klinken.
Het lied 'Ik wil een echte stripheld zijn' sloot een mooie namiddag af!
Bedankt aan al wie aanwezig kon zijn!