Loftklas Oost

Mode-ontwerpers

beheerdersPosted by Juf Nele Thu, October 19, 2017 22:41:28
Zowel vorige week als deze week sloten we af door te koken en te knutselen met de kinderen uit het 1ste leerjaar. In de klas van juf Nancy maakten we samen pompoenfrietjes en in de loftklassen zetten we de eerste stapjes in de modewereld. We sneden kledingstukjes uit verschillende overschotjes van stof en beplakten daarmee een sjabloontje dat steeds een kindje uit het 1ste leerjaar voorstelt samen met zijn/haar buddy. Sommige duo's gingen heel geconcentreerd als echte mode-ontwerpers aan de slag. Het was geen gemakkelijke opdracht en we moesten daarbij goed samenwerken om tot een mooi resultaat te komen. Binnenkort schitteren onze mannetjes in de gang. Misschien herken je ons wel?