Loftklas Oost

Junior Journalist Wedstrijd

beheerdersPosted by Juf Nele Thu, November 30, 2017 22:29:47
Onze juf en meester lieten ons weten dat ze met veel plezier heel wat leuke schrijfstukjes hebben gelezen over verschillende vriendschappen.

9 originele verhalen zijn ingediend en worden de komende weken door de verschillende juryleden van het Davidsfonds Kuurne gelezen en beoordeeld.
Hopelijk vallen de schrijfsels van Cassandra, Geneviève, Cheyenne, Bo, Jeltse, Cherlsy, Loveley, Yoeri en Louique ook bij hen in de smaak.

Even ter info: op donderdag 1 februari 2018 is de prijsuitreiking in de Kuurnse bibliotheek.