Loftklas Oost

2018 nadert ...

beheerdersPosted by Juf Nele Fri, December 15, 2017 07:33:05
Koning Winter kwam deze week op bezoek in ons land! Op de speelplaats zorgde dit voor heel wat sneeuwpret! Het was voor de meesten al heel lang geleden dat ze nog eens zo'n grote sneeuwballen konden rollen in de sneeuw.

Kerstversiering in de klas, sneeuwvlokjes die naar beneden dwarrelen, donkere dagen, ... allemaal signalen dat het einde van het jaar 2017 nu wel heel goed in zicht is. In de klas gingen we dan ook al ijverig aan de slag om onze met de handgeschreven nieuwjaarsbrief met onze beste wensen voor 2018 te maken. Ook gebruikten we verschillende technieken om met verf aan de slag te gaan om zo een hele mooie nieuwjaarskaart te creƫren.

Volgende week is het de laatste schoolweek van 2017 met traditiegetrouw het kerstfeestje in de klas en enkele andere hele leuke groepsactiviteiten in de klas.