Loftklas Oost

Loftklas Oost

Een beetje uitleg over deze blog

Op de website ( basisschoolkuurne.be) kan je alles vinden omtrent De Boomgaardschool te Kuurne.
Per klasje hebben wij echter ook onze eigen blog waar we allerhande nieuwtjes en weetjes zullen posten die we aan de buitenwereld te vertellen hebben.
Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 5e leerjaar.

2018 nadert ...

beheerdersPosted by Juf Nele Fri, December 15, 2017 07:33:05
Koning Winter kwam deze week op bezoek in ons land! Op de speelplaats zorgde dit voor heel wat sneeuwpret! Het was voor de meesten al heel lang geleden dat ze nog eens zo'n grote sneeuwballen konden rollen in de sneeuw.

Kerstversiering in de klas, sneeuwvlokjes die naar beneden dwarrelen, donkere dagen, ... allemaal signalen dat het einde van het jaar 2017 nu wel heel goed in zicht is. In de klas gingen we dan ook al ijverig aan de slag om onze met de handgeschreven nieuwjaarsbrief met onze beste wensen voor 2018 te maken. Ook gebruikten we verschillende technieken om met verf aan de slag te gaan om zo een hele mooie nieuwjaarskaart te creƫren.

Volgende week is het de laatste schoolweek van 2017 met traditiegetrouw het kerstfeestje in de klas en enkele andere hele leuke groepsactiviteiten in de klas.