Loftklas Oost

Kerstfeestje

beheerdersPosted by Juf Nele Fri, December 22, 2017 19:52:21
Traditiegetrouw maken we de laatste vrijdag van het jaar er een leuk feestje van in de klas. We maakten de feesttafel klaar en versierden hem mooi met zelfgemaakte versierselen. Ook bakten we lekker taartjes met appels en bladerdeeg. Onder de kerstboom lag ook een leuk pakje dat tijdens de gezelschapsspelletjesmiddag goed van pas kwam. Wat was het gezellig om met een aperitiefje en een heerlijke kerstmenu het jaar 2017 in klas af te ronden! Prettige feestdagen! Een heel gelukkig 2018! Geniet van de kerstvakantie!