Loftklas Oost

Ik zie mezelf graag!

beheerdersPosted by Juf Nele Fri, January 12, 2018 06:43:42
Onze beste wensen voor 2018!

Tijdens deze eerste schoolweek van het nieuwe jaar stonden we stil bij voornemens die echt het verschil maken. We beloofden op papier om ons beste beentje op verschillende vlakken zoals behulpzaamheid, respect, zorgzaamheid, veiligheid in het verkeer, ... voor te zetten voor onszelf, onze klasgenoten, voor familie, vrienden, de natuur, ... . Zo hadden we het deze week al even over "pesten". Ook wij luisterden naar "De move te pesten 2018", gezongen door Tine Oltmans, gekend van de Ghost Rockers. We bekeken het manipest en kozen er zelf voor om zoals in het lied "Stip na stip" 4 stippen op onze hand te zetten, als belofte dat we ons meer zullen inzetten voor elkaar, zodat iedereen het gevoel kan hebben dat hij/zij erbij hoort!
Verder stonden we ook stil bij onszelf: wat kunnen we niet zo goed, maar vooral: wat kunnen we wel goed! We verzamelden ook enkele persoonlijke schatten over onszelf, die we trots aan onze klasgenoten toonden.

En hierbij ook nog enkele kiekjes van de laatste schooldagen van 2017. We hadden toen een gezellig kerstfeestje in de klas, bakten lekkere appelhapjes met bladerdeeg, knutselden onze nieuwjaarsbrieven, zagen een ontroerende kerstfilm, ... .