Loftklas Oost

Prijsuitreiking Junior Journalist Wedstrijd

beheerdersPosted by Juf Nele Thu, February 01, 2018 21:41:06
Op donderdagavond 1 februari was er de prijsuitreiking van de jaarlijkse schrijfwedstrijd van het Davidsfonds. Enkele weken terug legden we onze beste hand aan onze verhalen voor de Junior Journalist Wedstrijd met als thema "Vriendschap". Kort geleden viel er post in de schoolbus met het fantastische nieuws dat er 6 winnaars in GO! De Boomgaard zijn! Natuurlijk zijn we trots op al het schrijftalent in de Loftklassen!

Na het beluisteren van een speciale vriendschap tussen Wolf en Schaap en een gezamenlijk 'Vrolijke Vrienden' zangstonde mochten we onze boekenprijs in ontvangst nemen. Bo, Cassandra, Cheyenne, Louique en Cherlsy haalden de top-10! Cherlsy mocht met haar verhaal over de bijzondere vriendschap van het hondje Sky de 3de prijs in de wacht slepen. Jeltse verdiende met zijn oorlogsverhaal, waarin Big Mac Burger dankzij zijn hamburgers voor vrede zorgde, de extra prijs voor het meest humoristische verhaal! Louique zijn schrijfstukje over een mijnwerker behaalde de taalprijs!

Proficiat allemaal!