Loftklas West

Loopcross 2017

beheerdersPosted by Juf Nele 28 Sep, 2017 19:36:00
Op woensdagnamiddag stonden de leerlingen van de Loftklas klaar om te rennen! En wel om heel hard te rennen, want deze week was het loopcross in Kuurne.
Uit het 5e en 6e leerjaar deden Lovely, Nataschia en Yoesra mee met de meisjes.
De jongens Kobe, Leandro, Delsin, Shayan, Diego en Louique zetten hun allerbeste beentje ook voor.
Ook al hadden ze geen topplaatsen, de meisjes en jongens deden hun uiterste best en slaagden erin om er een aangename namiddag van te maken.