Loftklas West

Mijn favoriete speelplaats

beheerdersPosted by Juf Nele 22 Mar, 2018 21:33:09
De loftklassers werkten in groepjes samen om hun eigen coole speelplaats in te richten....op papier weliswaar.
Ze kregen de opdracht om de twee speelplaatsen (het groene veld en de stenen speelplaats) te bewerken naar eigen idee├źn. Zo plaatsten ze enkele rustcabines, hangmatten, een death-ride, een carroussel voor het jongere kinderen, een podium om te dansen,....

Na alles op papier gezet te hebben, moesten de leerlingen hun ideetjes van hun eigen speelplaats in de klas bespreken en voorleggen aan de andere leerlingen.