Loftklas West

Info-avond in Athena - campus Heule

beheerdersPosted by Juf Nele 10 Nov, 2017 08:40:00
Op donderdag 16 november is er in de secundaire school Athena - campus Heule een info-avond voor de ouders van alle leerlingen uit het zesde leerjaar.
Hier wordt wat meer informatie gegeven over de vakken, de verschillende opleidingen, de werking van het secundair onderwijs, de leerkrachten,....
Tijdens deze avond kunt u ook uw zoon of dochter aan het werk zien in een filmpje. We hadden namelijk de opdracht gekregen om enkele vragen voor te bereiden voor deze avond. Zo stelden de leerlingen hen de vraag of ze hun gsm mochten meenemen naar school en welke boeken ze moesten meenemen.
Deze vragen werden in een filmpje geplaatst.
Ook zo benieuwd naar het filmdebuut van uw zoon of dochter?