Loftklas West

Voorleesweek 2017

beheerdersPosted by Juf Nele 30 Nov, 2017 22:25:21
Een weekje later dan normaal gepland, werd deze week dan toch de voorleesweek ingepland. De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar lazen deze week voor aan de verschillende kleuterklassen en aan de kinderen van het eerste en tweede leerjaar.

Molletjes die moedig hun weg door de wereld zochten, eekhoorntjes die vochten om die ene dennenappel, Ana die zo verliefd was op haar tak, .... vele mooie verhalen kwamen voorbij en de kinderen genoten er met volle teugen van.