Loftklas West

De techniekmobiel!

beheerdersPosted by Juf Nele 22 Feb, 2018 23:13:36
Deze week arriveerde de techniekmobiel op onze school. Deze mobiel herbergt heel wat materialen waarmee de leerlingen onder andere kunnen boren, zagen, dingen maken enzovoort.
De leerlingen van de beide loftklassen gingen woensdag op ontdekkingstocht met deze materialen. Ze deden dit in verschillende groepen. Zo ging er een groep aan de slag met plankjes zagen, de andere groep maakte mooie dingen met Crea-tool, nog een andere groep verdiepte zich in de wereld van LEGO en KNEXX.
De leerlingen hadden het echt naar hun zin.